E-boek
Nederlands

Broertje

Michael Berg (auteur)
In een landhuis aan de Côte d'Azur liggen drie doden. Een Nederlandse oud-politicus, zijn echtgenote en een onbekende jonge vrouw. Inspecteur Fillon houdt de vermoedelijke dader aan: Felix, de zoon van de politicus. Maar Felix is in shock en niet aanspreekbaar. Fillon belt de zus van Felix, Lotte Pradeau, een Nederlandse stand-up comedian, die met haar familie heeft gebroken. Ze reist naar Zuid-Fr
Titel
Broertje
Auteur
Michael Berg 1956-
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: The House of Books, 2017
ePub2
ISBN
9789044351118
CloudLibrary
3fky7g9

Andere formaten:

Over Michael Berg

Michel van Bergen Henegouwen (Heerlen, 4 juni 1956), die schrijft onder de schuilnaam Michael Berg, is een Nederlands thrillerauteur die enige jaren in Frankrijk woonde en werkte.

Bibliografie

  • Twee zomers (2008)
  • Blind vertrouwen (2009)
  • Een echte vrouw (2010)
  • Hôtel du Lac (2011)
  • Nacht in Parijs (2012)
  • Heller (2014)
  • Het meisje op de weg (2015)
  • Broertje (2017)
  • Ik zie je (2019)

Onderscheidingen

  • Hôtel du Lac werd genomineerd voor de Diamanten Kogel 2011, de Vlaamse prijs voor de beste misdaadroman van het jaar.
  • Met Nacht in Parijs won hij de Gouden Strop 2013, de prijs voor de beste (oorspronkelijk) Nederlandstalige spannende roman.
  • Nominaties Het meisje op de weg: