Antwoord

Klik op "Aanmelden bij Mijn Bibliotheek" en klik op de aanmeldpagina de link "Maak een profiel aan" aan.

faq Mijn Bibliotheek - account maken

Volg de stappen van het registratieformulier:

1. Geef het e-mailadres op dat je wil gebruiken voor je profiel, klik "Ga verder".
  2. Vul je bibliotheek in, klik "Ga verder".
  3. Koppel je lidmaatschap aan je profiel: neem je rijksregisternummer (die staat op de achterkant van je eID) of als je nog een bibkaart gebruikt, je bibnummer bij de hand en vul de velden "Bibliotheekkaartnr. of rijksregisternr." en "Paswoord" in. Tik je nummer zonder punten, spaties of streepjes!
    Deze gegevens heb je in het vervolg niet meer nodig om Mijn Bibliotheek te gebruiken!
  4. Vervolledig je Mijn Bibliotheek-profiel: hier kies je een eigen wachtwoord en een gebruikersnaam. Daarmee kun je later inloggen op onze site. Klik op “Profiel aanmaken”.
  5. Als laatste stap bevestig je je e-mailadres via de mail de je kreeg en je bent klaar!